خوب است بدانید که کبد چرب مدل های گوناگونی دارد و درمان آن طبق دستورالعمل های طب سنتی آسان بوده و عوارضی در پی نخواهد داشت. اگر برخی از پرهیزها را که پزشک می دهد رعایت کنید، به آسانی می توانید در مدت کوتاه دو ماه درمان شوید.
خیلی ها گمان می کنند در صورت داشتن یک بیماری حتما باید داروهای شیمیایی مصرف کنند تا بهبود یابند.
ولی طبق طب سنتی، بیشتر بیماریها حتی آن هایی که به سختی درمان می شوند، درمانهایی خیلی آسان طبق یک رژیم غذایی سالم و رعایت بعضی از پرهیزها دارند. برای نمونه در حال حاضر کبد چرب نوعی بیماری است که خیلی از مردم در کشور ما به آن مبتلا شده اند و در طب جدید برای درمان آن داروهای شیمیایی بسیار با عوارض زیاد تجویز می شود. باید بدانید که در خیلی از موردها داروهای شیمیایی نتیجه ی خاصی در درمان بیماری ندارند.
همچنین این بیماری کبد چرب ممکن است در مورد های پیشرفته تر آن باعث سیروز کبدی شود. زمان درمان این بیماری در طب سنتی آسان و بدون عوارض می باشد. در بیشتر موارد اگر برخی از پرهیزها را که پزشک می دهد رعایت کنید، به آسانی می توانید در مدت کوتاه دو ماه درمان شوید.
از جمله ترکیبات عمومی جهت درمان کبد چرب، مصرف خاکشیر می باشد که مزایای بسیاری در طب سنتی دارد. مصرف جوشانده خاکشیر به میزان یک تا دو قاشق غذاخوری به شکل ناشتا، بسیار در درمان کبد چرب مفید می باشد که می بایست در کنار آن پرهیزاتی نظیر پرهیز خوردن آب یخ، خوردن روغنهای مایع تراریخته موجود در بازار و دیگر موارد را رعایت نمایید.
همچنین گیاه خاکشیر مزایای درمانی دیگری هم دارد که برخی از آن ها در ادامه لیست شده اند:
- خاکشیر موجل دفع سنگ کلیه می شود.
- خاکشیر در درمان ضعف معده بسیار مفید است.
- خاکشیر موجب درمان لکهای صورت خواهد شد.
- خاکشیر در درمان تورم لوزهها خیلی مفید است.
- خاکشیر موجب بهبود جوش صورت خواهد شد.
- خاکشیر در درمان مشکلات کبدی موثر می باشد.
- خاکشیر باعث بهبود یبوست خواهد شد.
اگر در صبح به صورت ناشتا یک لیوان خاکشیر با عسل، آبلیمو ترش تازه و آب گرم بخورید بسیار جهت درمان کبد چرب مفید خواهد بود.
در کنار مصرف خاکشیر می بایست برخی پزهیزات را هم رعایت کنید که در ادامه بیان شده اند:
- نباید آب یخ خصوصا در مواقعی که دمای بدن زیادتر است نظیر هنگام خارج شدن از حمام یا بعد از ورزش های سنگین بدنی بخورید.
- نباید در بین غذا آب بخورید و این کار را یک ساعت پیش و بعد از خوردن غذا انجام دهید.
- نباید غذا را تند تند بخورید و باید لقمه هایتان را خوب بجویید.
- نباید روغنهای مایع تراریخته موجود در بازار را مصرف کنید و باید به جای آن ها روغنهای سالمی نظیر روغن زیتون، روغن کنجد، روغن ارده کنجد، روغن شحم گاوی، روغن دنبه و روغن زرد بخورید.
- نباید نوشابههای گازدار و خیلی سرد بنوشید.
- نباید خیای زیاد بستنی خصوصا بستنیهای صنعتی بخورید.
- نباید مواد غذایی فراوریشده صنعتی دارای مواد نگهدارندهای نظیر بنزوات سدیم را مصرف کنید.
- نباید فستفودها و مواد کمپوتی و کنسروی بخورید.
- نباید مواد غذایی لزج نظیر ماکارونی صنعتی، لازانیا و پنیر پیتزا بخورید.
- اندکی نمک طبیعی یا سنگنمک آسیابشده را در اول و آخر غذا بخورید.
- هر روز به مدت نیم ساعت ورزش کنید.
- از پرخوری و درهمخوری جلوگیری کنید.