خوب است بدانید که استفاده از کناف در سقف واحدهای یک آپارتمان می تواند موجب زیبا تر شدن آن واحدها و در نتیجه جذب افراد زیادی جهت خرید و اجاره آن ها شود. به علاوه باید بدانید که این سقف کاذب مجموعه ای از اعمال فنی و ظاهری را در بر دارد. ما در این مطلب سعی داریم تا در مورد سقف کاذب کناف و تمامی جنبه های آن اعم از گونه های کناف، مزیت ها، شیوه نصب و راه اندازی، چگونگی محافظت و نگهداری از آن، الگوهای مدل سازی سقف کاذب و کناف و به علاوه فرق سقف کاذب و سنتی توضیح دهیم. برای آگاهی در مورد این موضوع با ما همراه باشید و تا انتهای این مطلب را مطالعه نمایید.
گونه های کناف و سقف کاذب
باید بدانید که سقف کاذب و کناف گونه های مختلفی دارد. انواع کناف مورد استفاده در حال حاضر شامل برد گچی، فلزی، چوبی و PVC می باشند. هر گونه از کناف را به طور خلاصه توضیح داده و به شرح خصوصیات آن می پردازیم.
خوبی ها و مزیت های استفاده از کناف و سقف کاذب در معماری مدرن
اکنون می بایست تا مزیت ها و خوبی های به کار بردن سقف کاذب و کناف را برایتان شرح دهیم. خوبی های سقف کاذب کنافه شامل عایق حرارتی، عایق صوتی و کمتر شدن مخارج مربوط به انرژی و زیبایی می باشند.
شیوه نصب و راه اندازی کناف و سقف کاذب
جهت نصب و راه اندازی کناف و سقف کاذب می بایست تا گام های زیر را پشت سر هم انجام داد.
1) مهیاسازی محل مورد نظر: پیش از آغاز نصب کناف، می بایست تا اطمینان حاصل کنید که گستره تحتانی سقف قشنگ تمیز و دارای سطح صافی باشد. به علاوه، اگر سیم برق و لامپی در سقف باشد باید به خوبی اتصالات آن ها را بررسی کنید.
2) اتصال برد گچی: سپس می بایست تا برد گچی را به سقف موردنظر ببندید و با کمک پیچ و اتصالات، آن را به خوبی نصب کنید. شما باید در این گام به کلیه موارد فنی و مقیاس های موردنظر دقت نمایید.
3) نصب اتصالات: در این گام باید اتصالات موردنیاز جهت نصب کنافه را به سقف ببندید. اینگونه اتصالات ممکن است از جنس فلزی یا پلاستیکی باشند که کاملا بسته به گونه سقف و کناف مورد استفاده می باشد.
4) گذاشتن کناف: اکنون کنافه را با کمک اتصالات مورد نیاز به سقف ببندید. شما می بایست تا در این مرحله از ابزارهای مناسب کمک گرفته تا کناف را به شکل محکم و به صورت یکدست به سقف ببندید.
5) ساماندهی و آراستن ظاهری: بعد از اتصال کناف، در نهایت باید ساماندهی و آراستن ظاهری را انجام دهید. در این مرحله مطمئن شوید که کناف به شکل کاملا مسطح و عاری از هرگونه ترک باشد.
شما باید به این مسئله توجه داشته باشید که کلیه گام های راه اندازی و نصب کناف را خیلی با دقت انجام دهید و اگر در این مورد به مشکلی برخوردید حتما از یک فرد حرفه ای در این حیطه کاری کمک بگیرید.
چگونگی محافظت و نگهداری از کناف و سقف کاذب
در این قسمت قصد داریم تا در مورد محافظت و نگهداری از کناف و سقف کاذب بپردازیم. شیوه های محافظت و نگهداری بلندمدت کناف را باید بدانید و به صورت همیشگی جهت تمیز کردن و پیشگیری از نشت آب و فرسودگی آن اقدام کنید.
الگوهای مدل سازی کناف و سقف کاذب
مدل سازی کناف و سقف کاذب یکی از شیوه های معروف جهت آراستن درون واحدهای آپارتمانی و منازل می باشد. این مدل های زیباسازی فضا منازل و واحدهای آپارتمانی شما را قشنگ و شکیل می کنند. در مدل سازی کناف و سقف کاذب، مواد اولیه گوناگونی نظیر کناف، چوب، فلز و پلاستر به کار برده می شود. این مدل ها یا به شکل ساده و یا با طرح ها ی گوناگونی مدل سازی می شوند.
به عنوان نمونه شما قادر می باشید تا مدل های کناف ساده با خط های صاف یا الگوهای متنوع تر مثل گل و برگ، طرح های هندسی، الگوهای معماری و دیگر مدل ها را به کار بگیرید. به علاوه شما قادر می باشید تا رنگهای گوناگون و همچنین نورپردازی های متنوعی را جهت بهتر کردن زیبایی کناف سقف به کار بگیرید.
فرق میان سقف کاذب و سنتی
باید بدانید که کناف و سقف کاذب و سقف سنتی دو شیوه متفاوت جهت مدل سازی سقف در واحدها و منازل می باشند. با ما همراه باشید تا خوبی ها و بدی های هریک را بیان کنیم.
خوبی ها و بدی های کناف و سقف کاذب
مزیت های کناف
– مدل سازی چشمگیر: کناف و سقف کاذب موجب می شود تا محیط درونی اپارتمان و منزل شما بسیار چشمگیر و زیبا شود.
– زیاد بودن انواع مدل ها: شما قادر می باشید تا مدل های کناف ساده با خط های صاف یا الگوهای متنوع تر مثل گل و برگ، طرح های هندسی، الگوهای معماری و دیگر مدل ها را به کار بگیرید.
– به کار بردن مواد اولیه گوناگون: در مدل سازی کناف و سقف کاذب، مواد اولیه گوناگونی نظیر کناف، چوب، فلز و پلاستر به کار برده می شود.
– قابلیت نورپردازی در کناف: شما قادر می باشید تا رنگهای گوناگون و همچنین نورپردازی های متنوعی را جهت بهتر کردن زیبایی کناف سقف به کار بگیرید.
بدی های کناف
– مخارج: تولید و گذاشتن کناف و سقف کاذب نسبت به روش های دیگر هزینه بیشتری دارد.
– احتیاج به نگهداری و بازسازی و ترمیم: اگر کناف دچار مشکل شود، ترمیم و بازسازی آن زمان بر و سخت می باشد.
خوبی ها و بدی های سقف سنتی
مزیت های سقف سنتی
– هماهنگی با مدل سازی معماری قدیمی: سقف های قدیمی سنتی هماهنگ با شیوه های معماری سنتی و قدیمی می باشند.
– استقامت خیلی خوب: سقف قدیمی اصولا دارای مواد سنگین و بسیار مستحکم می باشد که بع این علت استقامت بالایی دارد.
بدی های سقف سنتی
– کم بودن مدل ها و الگوها: سقف سنتی اصولا مدل های خیلی کمتری در مقایسه با کناف و سقف کاذب دارد.
– بازسازی و ترمیم و محافظت سخت: اگر سقف سنتی دچار مشکل شود، ترمیم و بازسازی آن زمان بر و سخت می باشد.
با درنظر گرفتن خوبی ها و بدی های بیان شده، اگر شما بخواهید هرکدام از این دو سقف را انتخاب کنید، اکاملا باید باب سلیقه شما و متناسب با واحد یا منزل شما باشد. چنانچه به دنبال یک سبک مدرن و زیبا هستید، پیشنهاد ما به شما کناف و سقف کاذب می باشد. ولی در صورتی که به طراحی و مدل های قدیمی علاقه دارید، پیشنهاد ما سقف سنتی می باشد.
خوب است بدانید که کناف و سقف کاذب از جمله شیوه های معماری مدرن می باشد که قادر است باعث زیبایی و چشمگیر شدن فضای داخلی واحد و آپارتمان شما شود.
جهت تهیه یک کناف زیبا با قیمت ایده آل به سایت کناف (هشتیا) مراجعه کرده و بعد از تصمیم گیری سفارش خود را ثبت نمایید.
جمع بندی
همانگونه که در این مطلب بیان کردیم به طور کلی، گونه های متفاوتی از کناف و سقف کاذب آماده وجود دارد دارای مواد اولیه مختلفی می باشند. همچنین به کار بردن کناف خوبی های بسیاری دارد که از میان آن ها می توان به عایق حرارتی و صوتی بودن، کم شدن مخارج مربوط به انرژی و زیبایی ظاهری اشاره کرد. به علاوه شیوه نصب کناف گام هایی دارد که به ترتیب مهیاسازی محل مورد نظر، اتصال برد گچی، نصب اتصالات و گذاشتن کناف در محل می باشند. از سوی دیگر جهت محافظت خوب از کناف می توان به تمیز کردن همیشگی آن پرداخت و مانع نشت آب از آن و همچنین فرسودگی آن شد. شما می توانید جهت خرید کناف به شیوه آنلاین از سایت های گوناگون سفارش خود را ثبت نمایید.