نحوه رهایی از بوی بد دهان

نحوه رهایی از بوی بد دهان

خوب است بدانید که متخصصین سلامت دهان و دندان درباره از بین رفتن بوی بد دهان پیشنهاداتی ارائه داده اند. متخصص دهان و دندان معاونت بهداشت یعنی بهناز ولیزاده بیان کرد که رعایت بهداشت دهان و دندان بسیار برای روزه داران مهم می باشد و گفت که باید در ماه رمضان بهداشت دهان و دندان مورد توجه قرار گیرد.

ولیزاده اظهار کرد که در زمان روزه داری به علت دوری از خوردن و نوشیدن در زمان زیاد، مقدار بزاق دهان خیلی کم شده و در نتیجه موجب بوی بد دهان خواهد شد.

این متخصص ادامه داد که در بعضی ها هم به دلیل گرسنگی و مصرف ذخیره چربی جهت فراهم شدن کالری لازم، بوی بدی از دهان بیرون می زند که بعد از خوردن افطار به تنهایی رفع خواهد شد.

ولیزاده عنوان کرد که مسواک زدن دندان ‌ها و زبان را یک شیوه بسیار خوب جهت حفظ سلامت دهان و دندان ‌ها و خلاص شدن از بوی بد دهان می باشد. او ادامه داد که روزه داران بعد از خوردن وعده سحری و افطار، حتماً باید دندان‌ها و فضاهای بین دندانی را به درستی با کمک مسواک و نخ دندان پاک کرد.

کارشناس سلامت دهان و دندان گفت جهت پیشگیری از ایجاد مشکلات دندانی که به خاطر خشکی دهان می باشد در طول روزه داری و در طی روز هم دهان را با آب بشویید.

او گفت در روزه داری مسواک زدن خیلی مهم می باشد و همچنین بیان کرد که مسواک زدن در زمان روزه داری در صورتی که با دقت صورت بگیرد موجب باطل شدن روزه نخواهد شد.

متخصص سلامت دهان و دندان عنوان کرد که خوردن میوه ‌ها و سبزی‌ ها موجب زیاد شدن تولید بزاق و پیشگیری از بوی بد دهان می شود و پیشنهاد کرد که روزه‌داران میوه و سبزی‌ های تازه را در وعده‌های سحری و افطاری میل کنند.

او همچنین گفت که خوردن سیر و پیاز و مواد غذایی تند، چرب و دارای میزان بسیار ادویه بعث بوی بد دهان در هنگام روزه داری واهد شد در نتیجه می بایست آن ها را میل نکنید.

این متخصص بیان کرد که خوردن نوشیدنی‌های دارای کافئین نظیر چای، قهوه و نوشابه موجب کم شدن میزان آب بدن و خشکی دهان خواهد شد و به روزه داران پیشنهاد کرد تا این نوشیدنی‌ها را کم تر مصرف کنند.

ولیزاده در پایان گفت که کشیدن سیگار موجب بوی بد دهان خواهد شد و گفت سعی کنید تا در ماه رمضان آن را ترک نمایید.

امتیاز این مقاله

ارسال دیدگاه