درست است که خوراکی های شیرین مورد علاقه همه می باشد ولی استفاده روزانه از این خوراکی ها که دارای قندهای افزوده می باشند برای سلامت بدن مضر می باشد. شما می توانید به جای انواع شیرینی از میوههایی شیرین استفاده نمایید تا هم خوراکی شیرین خورده و هم بدن خود را سالم نگه دارید. در ادامه برخی از این میوه ها را معرفی کرده ایم:
میوه خرما
همانگونه که می دانید این میوه خشک، جویدنی و لطیف بوده و از جمله بهترین میوه ها برای طرفداران خوراکیهای شیرین می باشد. گونه های مختلف خرما به صورت طبیعی دارای فیبر، پتاسیم و آنتیاکسیدانها می باشند و از این نظر هم مواد مغذی خوبی به بدن میرسانند. شما قادر می باشید تا انواع مغزها را در کنار خرما بخورید و از طعم ان لذت ببرید.
میوه انجیر تازه
انواع انجیر و مخصوصا رسیده های آن مزه شیرینی بسیار و بافت تقریبا چسبناکی دارند و قادر می باشند تا یک جایگزین مرغوب به جای خوراکیهای شیرین همچون کیکها و کلوچهها باشند. فیبر انجیر زیاد بوده و افزودن آن به صبحانه، ناهار، میانوعده، دسر یا نانهای سبوسدار باعث افزایش کیفیت تغذیه شما خواهد شد.
میوه گلابی
گلابی همچون یک میوه آبدار و شیرین غنی از فیبر و آنتیاکسیدانها می باشد و قادر است تا گزینه مرغوبی برای افراد علاقهمند به مزه های شیرین و دسرهای گوناگون باشد. اضافه کردن دارچین و زنجبیل به تکههای خرد شده گلابی و پختن آن داخل فر یک دسر بسیار خوب و شیرین را ایجاد خواهد کرد.
میوه انگور قرمز
دانههای انگور قرمز اصولا دارای مزه ترش و شیرین غلیظی می باشند. این میوه ویتامین هایی از جمله ویتامین C، ویتامین K و آنتیاکسیدانها را به بدن میرسانند. در نتیجه، اشخاصی که علاقه به آبنباتها یا بستنیهای یخی شیرین دارند، می توانند در عوض انگور قرمز بخورند. گذاشتن انگور قرمز داخل فریزر هم یک خوراکی خنک و جذاب را ایجاد خواهد کرد.
میوه آناناس
آناناس همچون یکی از میوههای استوایی غنی از فیبر، ویتامین C و بروملین می باشد. بروملین در دسته آنزیمها وجود دارد و موجب بهبود التهاب و بهتر شدن کیفیت گوارش خواهد شد. اگر نوشیدنی های شیرین دوست دارید می توانید از تکههای آناناس یخزده جهت درست کردن نوشیدنیهای خنک، طبیعی و سریع استفاده نمایید. اضافه کردن دارچین به تکههای آناناس و پختن آن ها به میزان ۲ تا ۳ دقیقه داخل فِر هم باعث ایجاد یک دسر سبک و سالم خواهد شد.
میوه سیب
سیبهای شیرین دارای شیرینی خوشایندی می باشند. خوب است بدانید که هر سیب به طور میانگین به اندازه ۴ گرم فیبر و ۱۰۰ کیلوکالری انرژی دارد. این میوه ویتامین هایی از جمله ویتامین C و آنتیاکسیدانهای دیگر را به بدن می رساند. اضافه کردن کره مغزها یا دانهها به سیب باعث افزایش پروتئین و طعم شیرینی آن خواهد شد.
میوه هلو
میوه هلو از جمله میوههای آبدار و لذیذ، منبع بسیار خوبی جهت رسیدن ویتامینهای A و C به بدن می باشد. این میوه مزه شیرین و جذابی دارد. این میوه هرچه بیشتر برسد شیرین تر خواهد بود. اضافه کردن دارچین و زنجبیل به تکههای خردشده هلو و گریل کردن آن به مدت ۴ تا ۵ دقیقه باعث ایجاد یک دسر یا میانوعده جذاب برای شما خواهد شد.